Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.


Hoe werkt een dagadvies app?

De dagadvies app is bedoeld voor mensen die gebruik maken van de dienst Whatsapp. Je krijgt elke dag een app toegestuurd met informatie over het tijdzegel van de dag.


Hoe ziet een dagadvies app eruit?

De app is eenvoudig en bestaat enkel uit het symbool van het tijdzegel van de dag. In de toelichting bij het symbool staat een link naar het dagadvies op de website van TimeTools2113. Zo kost het je weinig moeite om gedurende langere tijd de energie van de dag te volgen. Klik HIER voor een voorbeeld van een dagadvies!


Hoe vaak krijg je de dagadvies app?

Je krijgt elke dag een nieuwe app met het dagadvies voor het actuele tijdzegel. Als je de app niet langer wilt ontvangen, schrijf je je uit.


Wat kost de dagadvies app? 

Het abonnement op de 4D dagadvies is gratis. Het 4D advies is mooi als kennismaking met de beweging van tijd. Al snel zul je merken dat er meer nodig is om de reis van je ziel af te stemmen op het ritme van tijd. Hiervoor is het nodig om op de 5D trilling af te stemmen. De 5D dagadvies kost 50 euro per 273 dagen.


Waarom rekening houden met het dagadvies?

De dagadvies app helpt je om af te stemmen op de trilling van de vierde dimensie. Het ondersteunt jou om volledig vanuit je Groene Hart te leven. Het advies heeft verschillende voordelen:

- je kunt snel bepalen wat een situatie van je vraagt
- je weet wat je moet doen om mee te stromen met de tijd
- je krijgt gevoel voor de energie van de 21 tijdzegels
- je versterkt flow in je leven
- je ontdekt hoe magisch de wereld in elkaar zit


Hoe werkt een dagadvies app?

Je laat het symbool en de affirmaties van het tijdzegel van de dag op je inwerken. Op dat moment ben je op onbewust niveau al aan het afstemmen op de vierde dimensie. Als je gedurende de dag voor ingewikkelde situaties komt te staan, denk je terug aan het dagadvies en onderzoek je wat je het beste kunt doen. Hoe meer je afstemt op de dagenergie, hoe beter het je lukt om keuzes te maken vanuit je Groene Hart.


Dagadvies en tijdversnelling 

Het dagadvies vertelt je elke dag welke 'wind' je 'in de rug' krijgt. Je krijgt dus adviezen die je kunt opvolgen zonder er al te veel over na te denken. Door mee te 'waaien' met de 'wind' wordt het gemakkelijker om keuzes te maken en snelheid te maken. Bovendien geven de keuzes een extra versnelling, omdat ze wijzen op een pad dat voor je klaar ligt. Het dagadvies draagt daarom bij aan tijdversnelling. Je kunt (veel) méér doen in dezelfde hoeveelheid tijd. 


AANVRAGEN GRATIS DAGADVIES APP

Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin je 06-nummer en geef aan dat je ons toestemming geeft om jou dagelijks een app te sturen met het dagadvies. We sturen je vervolgens een persoonlijke app, zodat je ons telefoonnummer kunt toevoegen aan het adresboek van je telefoon. Dit is belangrijk, want anders blijken onze berichten niet door te komen! Zodra wij weten dat we in jouw adresboek staan, plaatsen we je op de verzendlijst en zul je vanaf dat moment dagelijks de app ontvangen.

Belangrijk om te weten: andere mensen op deze lijst van TimeTools2113 kunnen geen bericht naar jou sturen.

Als je het abonnement wilt stopzetten, stuur je een bericht terug naar TimeTools2113 of je stuurt ons een e-mail. We verwijderen jou van de verzendlijst en zullen je geen informatie meer sturen.