Wat is een tijdlusmelder?

De tijdlusmelder beschrijft de energie van een 13 daagse periode in de Tzolkin. Deze informatie is gebaseerd op de Triale Dreamspell kalender.


Hoe ziet een tijdlusmelder eruit?

De tijdlusmelder laat je elke 13 dagen weten wanneer er een nieuwe tijdlus is gestart. Je krijgt een e-mail bericht met daarin een beeld en omschrijving, die je meenemen naar de sfeer van de actuele tijdlus. Zo krijg je een idee van wat er de komende periode op je af komt en wat je kunt doen om in contact te blijven met je Groene Hart. De tekst is zo opgeschreven, dat deze jou helpt om optimaal af te stemmen op de beweging van tijd.


Hoe vaak krijg je de tijdlusmelder?

Je krijgt aan het begin van elke periode van 13 dagen een nieuwe e-mail met het thema van de komende tijdlus. Als je het advies niet langer wilt ontvangen, schrijf je je uit.


Wat kost de tijdlusmelder?

Het abonnement op de tijdlusmelder is gratis.


Waarom rekening houden met de tijdlussen?

De tijdlusmelder helpt je om af te stemmen op de trilling van de vierde dimensie. Het ondersteunt jou om volledig vanuit je Groene Hart te leven. Het advies heeft verschillende voordelen:

- je kunt bepalen of je meestroomt met de tijd
- je krijgt gevoel voor de energie van de 21 tijdzegels
- je stemt automatisch af op de vierde dimensie en versterkt flow in je leven
- je ontdekt hoe magisch de wereld in elkaar zit


Tijdlusmelder en tijdverstraging 

De tijdlusmelder helpt je om bewust te worden van dieper liggende thema's die meestal in de specifieke periode van 13 naar de oppervlakte komen. Het zijn vaak thema's die jou uitnodigen tot innerlijke groei. Het vraagt om zorgvuldige reflectie en verinnerlijking om door te dringen tot de thema's en de bijbehorende lessen te pakken. Je kunt niet blind meewaaien met de kracht van het tijdzegel; je mag juist de tijd nemen om je te verdiepen in de diepere betekenis van het tijdzegel. Dit kun je ervaren als tijdvertraging; je neemt afstand van de waan van de dag om het 4D thema op je te laten inwerken. Door af te stemmen op de tijdlus, ga je belangrijke 4D levenslessen leren, die je op de lange termijn veel voordeel gaan geven! 


Hoe werkt een tijdlusmelder?

Je laat het symbool en het thema van de tijdlus op je inwerken. Hierdoor stem je op een onbewust niveau af op de flow van de vierde dimensie. De informatie over het thema van de actuele tijdlus kun je gebruiken om te reflecteren op de gebeurtenissen die je meemaakt in deze periode. De beschrijvingen van het tijdzegel helpen je om snel door te dringen tot de diepere, vierdimensionale laag van je ervaring. Met dit inzicht krijg je meer grip op je leven en kun je gemakkelijker de keuzes van je hart maken. 


AANVRAGEN TIJDLUSMELDER

Vul hieronder je naam in en het e-mail adres waarop je de tijdlusmelder wilt ontvangen. Klik daarna op de knop 'aanmelden'.