Toegang 5D tijdadviezen

De Tzolkin calculator is tijdelijk buiten gebruik. Log in om direct naar het 5D dagadvies van vandaag te gaan.

VEELGESTELDE VRAGEN 


Waarom is het Groene Hart zo belangrijk?

De Triale Dreamspell is een vierdimensionale kalender. Dat betekent dat deze kalender de 'seizoenen' van de vierde dimensie beschrijft. De vierde dimensie is verbonden met het hartchakra (met de kleur groen). Door af te stemmen op de Triale Dreamspell, ga je uiteindelijk 100% leven vanuit je hart. Dit betekent dat je de vreugde van het hart elk moment van de dag kunt beleven. Dit is niet mogelijk als jouw bewustzijn blijft 'steken' in de driedimensionale wereld.


Wat is het verschil tussen een 'groen' en een 'rood' hart?

Het Groene Hart maakt een enorme vreugde in je los. Je voelt veel liefde voor je medemens, vooral als deze persoon ook leeft vanuit zijn of haar Groene Hart. Deze stroom van liefde voelt als 'verliefdheid'. Je kunt je dus zomaar verliefd voelen op allerlei mensen om je heen. Dit is een heerlijk gevoel. Als je stevig bent verankerd in het Groene Hart, dan weet je dat deze liefde 'normaal' is en weet je ook dat deze gevoelens niets te maken hebben met de passionele liefde (rood hart) van exclusieve, vaak ook seksuele relaties.


Kun je afstemmen op de Triale Dreamspell zonder je Groene Hart te openen?

Het is mogelijk om op een verstandelijk niveau af te stemmen op de Triale Dreamspell. Dan zie je dat thema's inderdaad herkenbaar zijn in je leven. Ook kun je in bepaalde mate gebruik maken van de kracht van de dagenergie. Het effect van de Triale Dreamspell wordt echter vele malen groter wanneer je ook je Groene Hart 'aanzet'. Je maakt dan contact met de hoge trilling van de vierde dimensie. Je inzicht in situaties wordt verdiept en je manifestatie wordt subtieler -en daardoor effectiever! TimeTools2113 coacht mensen bij het openen van hun Groene Hart; energetische communicatie met paarden speelt hierin een sleutelrol.